Proizvođač Icom

Kataloški broj 05722804 

10500.00 Kn
- +

Icom IC-A210E avio radijska postaja

 

Icom avio primopredajnik IC-A210E VHF/AM jedan od uređaja najnovije generacije u avio industriji. Između različitih funkcija možemo nabrojiti dual watch, poziv flip-flap pozvatog kanala i automatska postavka frekvencija najbližih aerodroma. To je funkcija koje omogućuje lakši pristup najfrekventnijim kanalima.

Ekran OLED osvjetljen i velikih dimenzija. Što znači da je kostruiran od specijalnih elemenata OLED, što je po prvi put aplicirana na takvim uređajima. Velik broj pixela omogućuje ekran čitljivim i pri jakom blještavilu sunca. Ujedno smanjuje se osvjetljenje u noćnim satima kontrolom "dimmer".

"Dual Watch" i poziv na kanalu preko "flip-flop". Dual watch funkcija omogućuje monitoriranje 2 različita kanala istovremeno. Dok funkcijom flip-flop može se automatski pozvati 10 zadnjih korišteih kanala pomoću pritiskom samo na jednu tipku.

Automatska postavka frekvencije. Ako se uređaj poveže sa GPS-om i bazom podataka sa svim frekvencijama aerodroma, frekvencije najbližih aerodroma biti će automatski postavljene u uređaj. 

Jednostavna instalacija i montaža. Ovaj uređaj može se bez ikakvog problema montirati na već postojećim panelima gdje su bili prijevremeno montirani sljedeći uređaji: A200, Honeywell Bendix/King KY 96A / KY97A i Garmin SL40. Sa uređajem isporučuje se prilagodljiva konzola.  

Napajanje sa 12 ili 24V. Uređaj može se spojiti na izvor napajanja sa 12 ili 24V (11.5-27.5V), to omogućuje inkorporirani interni konverter.

Funkcija Intercom. Uređaj ima funkciju Intercoma, što znaći da će pilot i kopilot moći komunicirati preko avio slušalica. Audio i squelc mogu se regulirati.

 Ujedno nudi:

  • 10 memorija (max 210 mogu se programirati)
  • tipka posvećena frekvenci za hitnoću 121.5MHz
  • Funkcija "sidetone"
  • "Time-out timer"
  • ANL (automatski limitator kod smetnja)
  • Mogućnost programiranja preko PC-a
  • Moguća verzija E-TSO

Isporučuje se u kompletu sa: nosać, vijci i uputstva za uporabu na Engleskom jeziku.

 

Brošura IC-A210E

Tehničke karakteristike IC-A210E

 

 

Proizvod možete naručiti putem naše web stranice, telefonski ili e-mailom.

Plaćanje proizvoda se vrši putem virmana ili pouzećem.
 
Plćanje karticama MASTERCARD, MAESTRO, VISA u trgovini do 12 rata bez kamata i naknada.

Nazovite nas za dodatne informacije!

VIDI LISTU ZATVORI