Proizvođač Icom

Kataloški broj 05720710

6560.00 Kn
- +

Icom IP100FS Software za PC - virtualna centrala (Dispatcher) za sistem IP100/IP1000

Koristi se sa:

  • IP100H
  • IP1000C#12
  • IP1000C#14

Software IP100FS komunikator koji bežićno može izvoditi selektivne pozive prema pojedincima, grupama ili pozive prema određenim područjima (određene zone). Ova ekskluzivna značajka omogućuje Vam poziv prema bilo kojem korisniku i pristup određenoj pristupnoj točki.

Ima mogućnost slati kratke tekstualne poruke korisnicima u sistemu.

Software može dobivati informacije o lokaciji terminala IP100H (radijskih postaja), na bazi snimanja pristupne točke i prikazuje lokaciju grafički na ekranu.

Ujedno može jednostavno upravljati terminalima (radijskim postajama), kao što je reprogramiranje, a sve to preko radio servera IP1000C.

U slučaju da imate hitan slučaj IP100FS može narediti da određeni IP100H uređaj preko primljenog audio signala putem mikrofona ima mogućnost monitioriranja svega što se dešava. "Stun" funkcija omogućuje da se određena radijska postaja (na daljinu) ogluši u predaji, dok funkcija "Revive", uvijek na daljinu, omogućuje da se ta ista radijska postaja opet oživi. U ekstremnim situacijama, kao što je to slučaj krađe, moguće je da se učini potpuno neupotrebljivom uz pomoć funkcije "Kill". U tom slučaju, uređaj se može ponovo pokrenuti samo u laboratoriju (servisu).

Proizvod možete naručiti putem naše web stranice, telefonski ili e-mailom.

Plaćanje proizvoda se vrši putem virmana ili pouzećem.
 
Plćanje karticama MASTERCARD, MAESTRO, VISA u trgovini do 12 rata bez kamata i naknada.

Nazovite nas za dodatne informacije!

VIDI LISTU ZATVORI