Proizvođač Icom

Kataloški broj 05722825

9750.00 Kn
- +

Icom IC-A120E VHF radijska postaja avio

Maksimalna vidljivost i pojednostavljene radne operacije - LCD čitljiv matrični zaslon, alfanumerički znakovi i prikazuje ikone. Memoriranje kanala i programiranje funkcija jednostavno se postavljaju, ujedno može se ograničiti korištenje nekih funkcija u postavkama same radijske postaje.
Mogućnost povezivanja Bluetooth kao opcija - uz pomoć opcijskog UT-133A moguće je koristiti Bluetooth slušalice i ostali proizvodi drugih robnih marka.
Aktivno poništavanje šuma (ANC) - ova funkcija smanjuje ppzadinsku buku u signalima za prijem i predaju. Posebno je korisna u zračnim lukama, gje je prisutna buka motora. ANL smanjuje buku automatski. Funkcije ANC i ANL mogu se koristiti istovremeno.
Skeniranje i Dualwatch fnkcija (sa spojenim mikrofonom) - funkcija ON-Hook scan aktivira skeniranje kada se mikrofon obijesi na nosač. Dualwatch ON-Hook monitorira prioritetni kanal i alternativno operativni kanal, kada je mikrofon obiješen. Kada se otkači mikrofon sa nosača, skeniranje se zaustavlja na prioritetnom kanalu ili na prikazanom kanalu (prema onome kako je radijska postaja programirana).
Funkcija Side Tone - kada se koriste slušalice ostalih proizvođača, uz pomoć OPC-871A, funkcija Side Tone omogućuje monitoriranje svog glasa kroz spojene slušalice. Čak i ako se koristi dodatni ručni mikrofon, može se kontrolirati glas kroz slušalice.
Opcijski mikrofon/zvučnik HM-217 - mik/zvuč ima 2 programibilne tipke (P1/P2), koje se koriste za pozivanje najčešće korištenih funkcija, omogućava bolju čujnost zvuka ukoliko približite mik/zvuč prema uhu.

Ujedno:
IP54 - stupanj zaštite na prašinu i vodu
200 memoriskih kanala i naziv kanala (12 znakova po kanalu)
Napajanje 12V/24V
Kanalizacija 8.33 i 25 kHz
36W PEP snage (9W RF)
MIL 810 G norma
Uključenje sa lozinkom
Programibilna preko PC
Protokol CI-V za vanjsku kontrolu
Gateway RoIP VE-PG3 za međusobno povezivanje sa drugim radijskim uređajima
Certifikat R&TTE CE norme (EN300 676-1, EN301 489-22) EN60950
E-oznaka za mobilnu instalaciju

Isporučuje se sa ručnim mikrofon/zvučnikom HM-216, kablovima za napajanje, nosačem i KIT-om za montažu, nosačem za mik/zvuč, osiguračima i korisničkim uputama.

Brošura IC-A120E
Tehničke karakteristike IC-A120E
Proizvod možete naručiti putem naše web stranice, telefonski ili e-mailom.

Plaćanje proizvoda se vrši putem virmana ili pouzećem.
 
Plćanje karticama MASTERCARD, MAESTRO, VISA u trgovini do 12 rata bez kamata i naknada.

Nazovite nas za dodatne informacije!

VIDI LISTU ZATVORI