Proizvođač Icom

Kataloški broj IC-7610

27400.00 Kn
- +

ICOM IC-7610 HF/50MHz PRIMOPREDAJNIK

Loši uvjeti, borba za poziv, loš signal oduvijek su bili izazov za DX-ere i natjecatelje širom svijeta. Sposobnost primopredajnika je postavljanje QSO-a u zapisnik (log) i mogućnost ponovnog pokušaja u odabira u neko drugo vrijeme. Jedan od ključnih čimbenika je mogućnost RMDR-a, mogućnost odabira slabog signala u prisutnosti jačih susjednih siganala. IC-7610 uvodi dual RF prijemnika, postiže 110dB RMDR, sto je suparništvo svim najsofistiiranijim primopredajnicima.

Inovativni RF Direct Sampling Sistem
Icom-ov RF Direc Smpling Sisstem predstavljen je sa IC-7300, koji je učinio SDR performance pristušačnim. Izravno uzrokovanje znači da ulazni RF signali digitalizirani su Analogno-na-Digitalni converterom i odmah se pbrađuju pomoću FPGA-a (Field-Programmable Gate Array). Ovaj proces uveliko smanjuje izobličenja koja se javljaju u raznim fazama miksera, koji se nalaze u tradicionalnim superhetrodinim prijemnicima.                        
                           

 

Nevjerojatan 110dB RMDR
RF Direct Sampling Sustav u IC-7610 ima 110dB RMDR. Ova izvedba omogućuje Vam da
izvučete slabe signale iz bučnih i jakih susjednih signala. postoji razlika koju zaista možete
čuti kada izlazi željeni signal!Reprezentativna vrijednost pri frekvencijskoj razdvojenosti od 2 kHz (Primljena frekvencija: 14.2 MHz, Način rada: CW, IF BW: 500 Hz)
     

RMDR karakteristike              

 

Neovisni Dual prijemnik
IC-7610 ima mogućnost Dual prijemnika i to na način da možete slušati dvije strane DX postaje koje se izvodi, možete tražiti na drugom bandu ili modu. Dva zasebna DIGI-SEL predpodešivača, dva odvojena Band pass Filtera dovode dva odvojena A/D konvertera u FPGA.            
                                               

Dual Prijemnik                                                                                   BPF Ploča                                                        
 

 

DIGI-SEL za glavne i pod bandove
DIGI-SEL prigušivači su RF su filtri sa oštrim i uskim prolaznim pojasevima koji onemogućuju prelijevanje iz širih signala kada se koristi RF signal. Ujedno se IMD komponenta smanjuje. To je idealno kada se dobivaju jaki signali u natjecanju ili kada se emitira na susjednim frekvencijama.

                                          

 

Visokokvalitetni zvučnik
Uređaj ima unutarnji zvučnik. Podešen je da reproducira jasan, prirodan zvuk. Izoliran je od radijskog kučišta kako bi se spriječile vibracije, izbijegla buka i rezonancije panela.
                    

 

Digital-Up-Konverter (DUC) za čisti TX
Umjesto tradicionalnog načina prijenosa signala s lokalnim oscilatorom, koristi se metoda Digital-Up-pretvorba (DUC). Ovom metodom generiraju se željeni signali iz Digitalnog na Analogni konverter. Grafikon sa desne strane prikazuje razliku koju je napravio ovaj novi dizajn.
             

 

Ugrađeni Automatski Antenna Tuner
Antenna Tuner pamti svoje postavke na temelju vaše frekvencije predaje, time se podešava nakon promjene radnog banda. Funkcija Emergency omogućuje vam kratko vrijeme rada s visokim SWR-om.
          

Proizvod možete naručiti putem naše web stranice, telefonski ili e-mailom.

Plaćanje proizvoda se vrši putem virmana ili pouzećem.
 
Plćanje karticama MASTERCARD, MAESTRO, VISA u trgovini do 12 rata bez kamata i naknada.

Nazovite nas za dodatne informacije!

VIDI LISTU ZATVORI