Proizvođač Icom

Kataloški broj 05722087

3545.00 Kn
- +

Icom IC-M93D EURO VHF plutajuća radijska postaja sa DSC-om i GNSS

Novi primopredajnik sa ugrađenim DSC-om nasljednik IC-M91D, klase D ITU-R M.493-13 i RTCM 10150.0 klase 2 (plutajući uređaji opće namjene).

Ključne značajke:
Veliki LCD zaslon 2.3" matrični 123 x 160, visoki kontrasti - 35,5 x 47,0 mm omogućava jasan prikaz podataka u velikim simbolima. Visoki kontras omogućava maksimalnu vidljivost (na jakom suncu).
Najtanji plutajući ručni nautički primopredajnik sa DSC-om - uređaj je najtanji između uređaja te vrste. Debljina tijela je smanjena sa 43,2mm (IC-M91D) na 38,5mm zbog tanke tipkovnice. Zahvaljujući ovoj karakteristici, ručka uređaja je čvršća.
U skladu sa normom ITU-R M.493-13 za uređaje sa DSC-om kalse D - uređaj kontinuirano prati kanal 70. Gumb za hitne slučajeve nalazi se na poleđini i zaštićen je radi spriječavanja slučajnog uključivanja.
Dizajniran za jednostavno i intuitivno korisničko sučelje MMI - vizualno izgleda kao IC-M25Euro, ima modernije linije i omogućuje pouzdan rad s korisničnim sučeljem. Brzi pristup funkcijama, čime se uštedi do 19 operacija koje se najviše koriste.
Integrirani GNSS prijemnik - GNSS Global Navigation Satellite System prikazuje podatke položaja, orijentacije i brzine uz pomoć satelitskih podataka GPS, GLONASS, QZSS i SBAS (WAAS/EGNOS/MSAS). Koristeći GNSS podatke, uređaj može pronaći poziciju u roku od 8 - 12 sekunda nakon uključenja primopredajnika. Podaci se mogu koristiti za DSC pozive i za navigaciju (waypoints).
Plutajuća / treptajuće svjetlo i automatsko aktiviranje MOB - u slučaju da radijska postaja padne u more, uređaj pluta i automatski se aktivira treptajuća bljeskalica, čak ako je uređaj bio isključen. Također automatski se aktivira MOB (Man Overboard). Ukoliko osoba koja je pala u more aktivira DSC, pozicija i vrijeme pada u vodu prenose se sa pozivom.
ANC - poništava pozadinsku buku
Baterija dugotrajna, do 9 sati autonomije rada - Tip rada Tx:Rx:standby=5:5:90 (Power Savw ON)
IPX7 - vodootporna na 1m dubine u trajanju do 30 minuta
Funkcija memoriranja navigacije od trenutne pozicije do destinacije
Pohrana do 50 ruta sa alfanumeričkim nazivima
Funkcija Dual/Tri-watch za monitoriranje kanala 16/ili pozivnog kanala
Indikator stanja baterije u 4 nivoa
Funkcija "Omiljeni kanal"
Funkcija "AquaQuake" - eliminacija vode u zvučniku

Isporučuje se sa baterijom BP-285 Li-Ion 7.2V 1570mAH, brzim punjačem BC-220 i adapterom BC-123SE, antenom FA-SC59V, klip nosačem MB-133, vezicom za ruku i korisničkim uputama.

Brošura IC-M93D_EURO
Tehničke karakteristike IC-M93D_EURO

Isporuka na otoke dodatno naplaćujemo vozarinu od 35,00 Kn.

 
 
Proizvod možete naručiti putem naše web stranice, telefonski ili e-mailom.

Plaćanje proizvoda se vrši putem virmana ili pouzećem.
 
Plćanje karticama MASTERCARD, MAESTRO, VISA u trgovini do 12 rata bez kamata i naknada.

Nazovite nas za dodatne informacije!

VIDI LISTU ZATVORI